#
#
#
#
#
#
#
#

Carol Bartz, CEO Yahoo!, a declarat, pentru Reuters, ca furnizorul de servicii de internet va demara un plan de reorganizare care sa demonteze "silozul" care a incetinit activitatea companiei. Conducerea Yahoo! a trimis angajatilor o scrisoare in care precizeaza ca isi propune simplificarea structurii de management prin unificarea departamentelor tehnice si a celor destinate produselor de grup sub conducerea sefului tehnic, Ari Balogh. Compania isi va imparti activitatea pe doua regiuni, in loc de patru in prezent: America de Nord si International.
Oficialii companiei au explicat ca este "prematur" sa se discute strategiile care vor urma, insa o prioritate este cresterea profitului Yahoo! si reducerea costurilor.
Bartz a declarat ca noul management va ajuta compania sa se "puna pe picioare". "Vom fi capabili ca luam decizii mai repede, silozurile vor disparea, si ne vom orienta activitatea in folosul clientilor", a explicat sefa Yahoo!.
Deciziile urmeaza intalnirilor dintre conducerile diviziilor si Bartz, care l-a inlocuit in ianuarie pe co-fondatorul Yahoo!, Jerry Yang.
Yang a refuzat oferta Microsoft de preluare a companiei pentru 47,5 miliarde de dolari. De la refuzul propunerii Microsoft, actiunile Yahoo! s-au depreciat cu 6,18 dolari, in data de 26 februarie atingand valoarea de 13 dolari pe actiune.

0 comentarii

Post a Comment